Την πρώτη ποιητική συλλογή του Μάκη Χρυσοστόμου με τίτλο «Λέω τζαί λαλώ ποιήματα», παρουσίασε σε εκδήλωση του ο Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού, στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κεντρο «Πάνος Σολομωνίδης».

 

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρο του Ομίλου Κωνσταντίνος Πρωτοπαπάς και ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης υπό την αιγίδα του οποίου τελείτο η όλη εκδήλωση.

 

makis-xrysostomou5

 

Στη συνέχεια ακολούθησε παρουσίαση την ποιητικής συλλογής από τον Καθηγητή Νεοελληνικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου κ. Μιχάλη Πιερή.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχε έκθεση αγιογραφίας, επίσης του Μάκη Χρυσοστόμου. Χορηγός επικοινωνίας η εφημερίδα «ΛΕΜΕΣΟΣ».

 

makis-xrysostomou0

 

Την έκδοση της ποιητικής συλλογής στήριξαν ο Όμιλος Λαογραφικών Ερευνών Λεμεσού, ο Σύνδεσμος Παλαίμαχων Χορευτών και Φίλων Κυπριακών Χορών Λεμεσού, το κατάστημα Επίλεκτον και η εταιρεία P & S Carton Industries Ltd.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Διαβάστηκε 779 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top