Ένα άκρως εντυπωσιακό θέαμα απόλαυσαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην χορευτική παράσταση «The show must go on», που διοργάνωσε η σχολή χορού «House of Dance Strofes».

 

Σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε η δασκάλα χορού της σχολής Μαρία Ιωάννου Παπαργυρού, η οποία μεταξύ άλλων ευχαρίστησε όλους τους μαθητές της αλλά και τις μαθήτριές της για τη σκληρή δουλειά που επέδειξαν όλο αυτό το χρόνο.

mesa

 

«Κατά τη διάρκεια της χρονιάς λαμβάνουμε μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις αλλά και σεμινάρια. Επίσης συμμετέχουμε σε αγώνες χορού εντός και εκτός Κύπρου στους οποίους τα παιδιά μας φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα», σημείωσε η ιδιοκτήτρια της σχολής. Αναφερόμενη στην παράσταση δήλωσε ότι το μήνυμα που επιθυμούν να περάσουν είναι πως «κάθε τέλος και μια αρχή».

mesa1

 

Κλείνοντας η κα. Παπαργυρού υπογράμμισε ότι η παράσταση, που συντίθεται από διαφορετικά είδη χορού όπως ελληνικό, μοντέρνο freestyle, hip hop, breakdance, belly dance, Latin, σύγχρονο και μπαλέτο πρόκειται να ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χορευτική παράσταση προετοιμάστηκε από την έμπειρη δυνατή διπλωματούχα ομάδα το House of Dance Strofes η οποία βοηθά τους μαθητές να εκφράζονται μέσα από το χορό. Δεν είναι μόνο μια σχολή χορού αλλά κι ένα ασφαλές μέρος όπου τα παιδιά αναπτύσσουν δυνατές φιλίες και σκοπός δεν είναι μόνο να μαθαίνουν να χορεύουν αλλά να αγαπούν την σχολή τους, τους δασκάλους και να διαμορφώνονται ως χαρακτήρες και να είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

Διαβάστηκε 457 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top