Το Επαρχιακό Γραφείο Παιδείας Λεμεσού, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον πολιτισμό, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά την Ημερίδα Χορού με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού που γιορτάζεται στις 29 Απριλίου.  

 

Η 2η Ημερίδα Χορού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019, στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου Λεμεσού, 9:00 – 12:30, και τελεί υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Δρ. Κώστα Χαμπιαούρη.

 

Στόχος της ημερίδας είναι η ενθάρρυνση και η στήριξη της διδασκαλίας του παραδοσιακού χορού στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ως θεματική ενότητα του Αναλυτικού Προγράμματος της Φυσικής Αγωγής και αναγκαίο μέρος μιας γενικότερης παιδείας, αλλά και ως πολύτιμης πολιτιστικής κληρονομιάς. Επιδίωξη της Ημερίδας αυτής είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη σημασία του χορού γενικότερα στη ζωή μας.

   

Η Ημερίδα Χορού διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Σχολική Εφορεία Λεμεσού και το Δήμο  Λεμεσού και στηρίζεται από την Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης, την Αστυνομία Κύπρου  - Τμήμα Τροχαίας και την Πολιτική Άμυνα.

 

Διαβάστηκε 1435 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top