Τα έσοδα θα διατεθούν για στήριξη του Ιδρύματος «Ταμείο Ημέρα Αγάπης Παιδιού»
 

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Νόστος Πισσουρίου, ο Πολιτιστικός Όμιλος Ζήδρος Πολεμιδιών, ο Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού, ο Πολιτιστικός και Χορευτικός Όμιλος Λεμεσού «Διόνυσος» και ο Όμιλος Λαογραφικών Ερευνών Λεμεσού, διοργάνωσαν μεγάλη καλλιτεχνική εκδήλωση για 5η συνεχόμενη φορά με τίτλο «Χορεύουμε για τη ζωή».

 

Οι πέντε όμιλοι που δραστηριοποιούνται στην Λεμεσό, μαζί με τα χορευτικά τους συγκροτήματα, έδωσαν ένα βροντερό παρών για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Το κοινό απόλαυσε ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι με χορούς και τραγούδια από Κύπρο, νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου (Ικαρία, Σάμος, Φούρνοι Ικαρίας), Κυκλάδες (Τζιά), Κρήτη και Μακεδονία. Στο τέλος της βραδιάς όλοι οι χορευτές βρέθηκαν μαζί στην σκηνή, ολοκληρώνοντας έτσι την εκδήλωση με χρώματα, μουσική και αγάπη για τον χορό. Η βραδιά τελέστηκε υπό την αιγίδα του Δήμαρχου Λεμεσού Νίκου Νικολαΐδη.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Η εκδήλωση «Χορεύουμε για την ζωή» έχει ξεκινήσει από τοπικούς χορευτικούς ομίλους στην Θεσσαλονίκη πριν από 14 χρόνια και έχει καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός της πόλης. Όλες οι χορευτικές ομάδες συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση. Κάθε χρόνο τα έσοδα προσφέρονται σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα. Φέτος θα διατεθούν για στήριξη του Ιδρύματος «Ταμείο Ημέρα Αγάπης Παιδιού».

 

Διαβάστηκε 1059 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top