Το Θέατρο Ριάλτο παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση "Τέσσερεις Μύθοι και Μια Βασίλισσα", την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, η ώρα 11π.μ.

 

Μία συναρπαστική παράσταση στην οποία τέσσερις ιστορίες συνυφαίνονται σε ένα μύθο: μία κωμωδία με παντομίμα και λόγο για οκτώ ζώα και μια βασίλισσα, δεξιοτεχνικά δοσμένη με αποσπάσματα στα Αγγλικά και τα Ελληνικά, με κίνηση και δραματουργία που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους.

 

Μία πολυβραβευμένη παράσταση από το Ισραήλ που έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, σε σενάριο, σκηνοθεσία και ερμηνεία της διάσημης ηθοποιού Ruti Tamir.

 

Η Ruti ερμηνεύει 9 διαφορετικούς χαρακτήρες. Κάποιοι απ’αυτούς δεν είναι άνθρωποι, κάποιοι δεν είναι πολύ έξυπνοι, αλλά είναι όλοι ζωντανά πλάσματα κι έχουν καρδιά: Ένα λιοντάρι, ένα ποντίκι, μια αλεπού, ένα κοράκι, ένας λαγός, μια χελώνα, μια κατσίκα, άλλη μια κατσίκα, και μια βασίλισσα – δικαστής, η οποία δεν θέλει καθόλου να είναι βασίλισσα – δικαστής…

 

Το έργο διαδραματίζεται στο δικαστήριο των ζώων στο δάσος. Τα ζώα εμφανίζονται ενώπιον της βασίλισσας - δικαστού, η οποία είναι πολύ απασχολήμενη αναζητώντας την χαμένη της αντανάκλαση στον καθρέφτη!

 

Συνδιοργάνωση: Πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο

Χορηγός: Shoham Cyprus Ltd

Με τη συνεργασία: Masterland

Χορηγοί Επικοινωνίας: Εφημερίδα Λεμεσός

Διάρκεια: 43 ’ Κατάλληλο για ηλικίες 6 +

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 77 77 77 45

Εισιτήρια: € 8 / 5,  E-ticket: www.rialto.com.cy

 

 

QUEEN-LED-1440x1080-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστηκε 3338 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top