Την παράσταση The Notebook παρουσιάζει στις 22 Ιουνίου 2016 στο θέατρο του Δήμου Αγ. Αθανασίου και ώρα 8.00 το βράδυ η σχολή χορού House Of Dance Strofes.

 

Είναι η συνέχεια της περσινής παράστασης που είχε θέμα one step away και ολοκληρώνεται φέτος.

 

"Το The Notebook είναι βασισμένο στη δική μου πορεία" εξηγεί μιλώντας για την παράσταση στην εφημερίδα "Λεμεσός" η ιδιοκτήτρια της σχολής, Μαρία Παπαργυρού. "Θα είναι μια παράσταση γεμάτη χορό από μικρούς και μεγάλους", προσθέτει.

 

Η παράσταση, που συντίθεται από διαφορετικά είδη χορού όπως ελληνικό ,μοντέρνο freestyle, hip hop ,breakdance belly dance ,Latin, σύγχρονο και μπαλεττο πρόκειται να ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς!

 

Η παράσταση προετοιμάστηκε από μια έμπειρη δυνατή διπλωματούχα ομάδα το House of Dance Strofes βοηθά τους μαθητές να εκφράζονται μέσα από το χορό. Δεν είναι μόνο μια σχολή χορού αλλά κι ένα ασφαλές μέρος όπου τα παιδιά αναπτύσσουν δυνατές φιλίες και σκοπός μας δεν είναι μόνο να μαθαίνουν να χορεύουν αλλά να αγαπούν την σχολή τους τους δασκάλους και να διαμορφώνονται σαν χαρακτηρες και να είναι χαρούμενοι και ευτυχισμενοι.

 

"Κατα την διάρκεια της χρονιάς λαμβάνουμε μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις και καρναβάλια κάνουμε μια φορά το χρόνο παράσταση σεμινάρια εντός και εκτός Κύπρου. Λαμβάνουμε μέρος σε αγώνες χορού εντός και εκτός Κύπρου όπου τα παιδιά μας φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα", αναφέρει η ιδιοκτήτρια της σχολής.

 

Ποιά είναι η Μαρία Παπαργυρού

 

maria_papargirou.jpg

 

"Πριν 20 χρόνια ακολούθησα το όνειρο μου και ξεκίνησα την δίκη μου σχολή με μια μικρή ομάδα που όλο και μεγάλωνε συνέχεια... Ήταν όνειρο ζωής και το πραγματοποίησα.Διπλωματουχος του WDC (World Dance Council ) και internatanional κριτής σε αγώνες χορού. Μέλος του δοιηκητικου συμβουλίου CDO (Cyprus Dance Organization). Αγαπώ την δουλειά μου αγαπώ τα παιδιά αγαπώ το χορό!!!"

 

"Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο. Ο χορός είναι κομμάτι της ζωής μου. Οι μαθητές μου είναι η οικογένεια μου και η σχολή έχει γίνει το δεύτερο τους σπίτι. Θα έλεγα μεγαλώνουν μαζί μου αφού έρχονται μικρά παιδιά και φεύγουν ενήλικες . Και μετά τις σπουδές τους πολλοί από αυτούς επιστρέφουν πίσω στη σχολή τους".

 

Η σχολή χορού Hoyse Of Dance Strofes θα παραμείνει ανοικτή για τον μήνα Ιούλιο και θα λειτουργήσει summer school καθως επίσης προετοιμασία στους αθλητές μας οι οποίοι θα λάβουν μέρος στους αγώνες που θα διεξαχθούν το Δεκέμβριο.

 

Οι εγγραφές άρχισαν και τα μαθήματα θα αρχίσουν και πάλι δυναμικά το Σεπτέμβριο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 70 000174

 

Διαβάστηκε 3134 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top