Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού, στο πλαίσιο εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ασφάλειας & Υγείας 2021, οργάνωσε με επιτυχία το πρώτο από σειρά τεσσάρων σεμιναρίων με θέμα «Ασφαλής Οδήγηση», την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 στο Μουσείο Νερού στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ 66, στη Λεμεσό.

 
Τα σεμινάρια γίνονται από τον κ. Ανδρέα Παπά.


Ο Διευθυντής ΣΥΛ κ. Σωκράτης Μεταξάς, κατά τη σύντομη εισαγωγική ομιλία του, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα των κανόνων ασφάλειας και υγείας στους χώρους εργασίας και τόνισε τη σημασία της καλής συνεργασίας του προσωπικού όλων των βαθμίδων του ΣΥΛ με στόχο την τήρησή τους. Όπως ανέφερε «Νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση καθώς κατά τη διάρκεια των ετών, το ΣΥΛ έχει πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα προόδου στην καλλιέργεια και συνεχή ανάπτυξη της κουλτούρας ασφάλειας με την εφαρμογή ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας και Γραπτής Εκτίμησης Κινδύνου. Η οργάνωση συχνών εκπαιδευτικών προγραμμάτων και ενημερωτικών εκδηλώσεων όπως η σημερινή, αποτελούν ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, το οποίο συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της πρόληψης των εργατικών ατυχημάτων, μείωσης των επαγγελματικών ασθενειών και άλλων ανεπιθύμητων συμβάντων».   


Στη σημερινή εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Σύμβουλος του ΣΥΛ σε θέματα Ασφάλειας και Υγείας, κύριος Απόστολος Λάππας, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε την αξία της εφαρμογής των καλών πρακτικών ασφάλειας και υγείας στο ΣΥΛ, οι οποίες συνεισφέρουν στην πρόληψη και μείωση των ατυχημάτων και προβλημάτων υγείας και κατ’ επέκταση παρέχουν τη δυνατότητα στον Οργανισμό να επιτύχει σημαντικούς στόχους όπως υψηλότερα επίπεδα παραγωγικότητας και μείωση λειτουργικού κόστους.

 

syl-evdomadaasfygeia-

 

Διαβάστηκε 164 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top