Η Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Μαθητών (ΠΕΟΜ) Λεμεσού, διοργάνωσε για 8η συνεχή χρονιά Συλλογή Γραφικής Ύλης για άπορους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων από τις 23 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου. Βλέποντας τις δυσκολίες που επικρατούν τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης καθώς και την δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που διανύουμε, βιώνοντας τις επιπτώσεις της πανδημίας, θεωρήσαμε καθήκον μας να βοηθήσουμε πολλές οικογένειες συμμαθητών μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

 

Η εκστρατεία συλλογής γραφικής ύλης που πραγματοποιήσαμε ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!

 

Η ΠΕΟΜ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους συμπολίτες που συνείσφεραν στην προσπάθειά αυτή, την υπεραγορά Παπαντωνίου (Ύψωνα), για την παραχώρηση του χώρου της, την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού, τα βιβλιοπωλεία Βενέλιο, ΜETRO, Kornel, Ιωνία και Κ.P. Kyriakou καθώς και το κατάστημα Richman για την ενίσχυση της εκστρατείας.

 

Όλη η γραφική ύλη που μαζεύτηκε παραδόθηκε στο Επαρχιακό Γραφείο Mέσης Εκπαίδευσης Λεμεσού. Η παροχή στήριξης σε ομάδες του πληθυσμού που το έχουν ανάγκη και ειδικά σε μαθητές, είναι στις προτεραιότητες της ΠΕΟΜ, η οποία και με άλλες δράσεις στηρίζει αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Την ίδια ώρα, όμως, είναι αναγκαιότητα να οργανωθούν και να συστρατευτούν όλοι στον αγώνα για απαλλαγή από τις απαράδεχτες πολιτικές που εφαρμόζονται από την Κυβέρνηση ΔΗΣΥ-Αναστασιάδη οι οποίες εξαθλιώνουν το λαό μας. Θα αγωνιστούμε για το μέλλον που μας αξίζει χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση από τα κεκτημένα μας που κερδήθηκαν με αγώνα.

 

grafikiyli-PEOM

 

Διαβάστηκε 85 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top