Στη σύλληψη 51χρονου, ο οποίος φέρεται να εκμεταλλευόταν τέσσερις γυναίκες, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία στη Λεμεσό, η οποία εξετάζει υπόθεση μαστροπείας, εκμετάλλευσης πορνών, διατήρηση οίκου ανοχής και αδικήματα συγκάλυψης.
 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορίες ότι σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην περιοχή Γερμασόγειας διεξάγεται πορνεία, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση από το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων του Αρχηγείου Αστυνομίας , το ΤΑΕ και το ΟΠΕ Λεμεσού.
 


Μεταξύ των ωρών 13:00 με 15:00, διεξήχθησαν έρευνες σε τέσσερα διαμερίσματα, βάσει δικαστικών ενταλμάτων, όπου και εντοπίστηκαν τέσσερις γυναίκες ευρωπαϊκής καταγωγής, ενώ από τα διαμερίσματα παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια και ποσό περίπου 3.500 ευρω. 


Οι γυναίκες μεταφέρθηκαν στο ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση, ενώ συνελήφθη 51χρονος από την Ελλάδα, για τα αδικήματα της μαστροπείας, εκμετάλλευση πορνών, διατήρηση οίκου ανοχής και αδικήματα συγκάλυψης.

 

 
ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 762 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top