Πληροφορίες της εφημερίδας Πολίτης και του δημοσιογράφου Κρίτωνα Καψάλη αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΡΙΚ Ανδρέας Φράγκος θα είναι υποψήφιος βουλευτής τον ερχόμενο Μάϊο στη Λεμεσό με το ΔΗΣΥ. H εφημερίδα «Λεμεσός επικοινώνησε με τον κ. Φράγκο ο οποίος ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει το δημοσίευμα. 


Μετά την επίτευξη της συμφωνίας για τα τρία μεγάλα θέματα του ΡΙΚ οργανόγραμμα, περιθωριακά ωφελήματα του προσωπικού και δρομολόγηση του νέου κτιρίου του ΡΙΚ φαίνεται ότι έφθασε η ώρα να κατέλθει στις εκλογές διεκδικώντας έδρα στη Λεμεσό.


«Από μικρός ήταν αναμεμειγμένος στην ΜΑΚΙ ενώ στα φοιτητικά του χρόνια ήταν δραστήριο μέλος της Πρωτοπορίας. Διετέλεσε πρόεδρος της ΕΦΕΚ και Βοηθός Επαρχιακός Γραμματέας της ΝΕΔΗΣΥ Λεμεσού. Είναι δικηγόρος διατηρώντας γραφείο στη Λεμεσό. Πριν από την προεδρία του Δ.Σ. του ΡΙΚ διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΟΑΓ», τονίζει το δημοσίευμα του Πολίτη.

Διαβάστηκε 702 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top