Καθοριστικής σημασίας κρίνεται η τήρηση των μέτρων που λήφθηκαν σε Λεμεσό και Πάφο, όπου καταγράφονται αυξημένα κρούσματα, με την Κυβέρνηση να προχωρεί σε τοπικά lockdown ώστε να περιοριστεί η διασπορά του ιού σε άλλες επαρχίες.
 
Στη διυπουργική σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα μεταξύ της Υπουργού Δικαιοσύνης Έμιλης Γιολίτη και του Αρχηγού Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου, στο Προεδρικό Μέγαρο, συζητήθηκαν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να ελεγχθούν οι μετακινήσεις από και προς Λεμεσό και Πάφο, στις οποίες θα επιβληθούν αυστηρά μέτρα.
 
Η Αστυνομία, αναμένεται να λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και θα αυξήσει κατακόρυφα τους ελέγχους, με μέλη της να βρίσκονται σε κάθε πιθανό σημείο, από το οποίο μπορεί οποιοσδήποτε να μετακινηθεί από τις δύο επαρχίες σε άλλες. Για το λόγο αυτό, αναμένεται κλάδοι της Αστυνομίας να ενισχυθούν από άλλους κλάδους του σώματος.
 
Παράλληλα, θα ζητηθεί και η συνδρομή του στρατού, με μέλη της Εθνικής Φρουράς να αξιοποιούνται στον τομέα των ελέγχων, όπως είχε συμβεί και την περασμένη άνοιξη, κατά το πρώτο lockdown.

ΠΗΓΗ: ΡΕΠΟΡΤΕΡ

 

Διαβάστηκε 8241 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top