Αλλοδαπή γυναίκα ηλικίας 36 ετών, εντοπίστηκε σήμερα τα ξημερώματα να οδηγεί στη Λάρνακα με πενταπλάσιο ποσοστό αλκοόλης από το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο.
 


Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Υπεύθυνος Κλάδου Τροχαίας Λάρνακας Χάρης Χατζηγιασεμή «σήμερα γύρω στις 05.30 το πρωί αλλοδαπή γυναίκα ηλικίας 36 ετών, οδηγούσε το αυτοκίνητο της από τη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λάρνακα με προορισμό το δρόμο προς Δεκέλεια. Στον κυκλικό κόμβο του λιμανιού η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να ανέβει στο πεζοδρόμιο να αποκόψει σιδερένιο πάσσαλο και να ακινητοποιηθεί».
 
Πρόσθεσε ότι «μέλη της Τροχαίας Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν τη γυναίκα να βρίσκεται εντός του αυτοκινήτου της. Το όχημα που υπέστη εκτεταμένες ζημιές ρυμουλκήθηκε και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας».
 


Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «στην γυναίκα διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 137 μg αντί 22, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στα γραφεία του Τμήματος Τροχαίας για τελική εξέταση. Η 36χρονη εντοπίστηκε τελικά με πενταπλάσιο από το επιτρεπόμενο όριο αλκοόλης αφού στην τελική εξέταση ήταν 105 μg».
 
Λόγω της κατάστασης μέθης στην οποία βρίσκεται η γυναίκα και επειδή μεσολαβεί Σαββατοκύριακο, η Αστυνομία θα προχωρήσει τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, σε καταχώρηση υπόθεσης εναντίον της, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαία Λάρνακας.

 


ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 307 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top