Με μάσκα και αντισηπτικά ψηφίζουν σήμερα οι εκπαιδευτικοί της ΟΕΛΜΕΚ για ανάδειξη της νέας ηγεσίας τους, με τον Πρόεδρο της Οργάνωσης, Κώστα Χατζησάββα να καλεί τους εκπαιδευτικούς να προσέλθουν μαζικά για «όσο το δυνατό πιο αξιόπιστο αποτέλεσμα».
 


Σε δηλώσεις του στο θέατρο του Λανιτείου Λεμεσού, όπου διεξάγεται η ψηφοφορία των εκπαιδευτικών της πόλης, ο κ.Χατζησάββας υπενθύμισε πως οι εκλογές θα έπρεπε να διεξαχθούν τον περασμένο Μάιο, ωστόσο λόγω των περιοριστικών μέτρων που υπήρχαν, πραγματοποιούνται σήμερα.
 
«Περίπου 6,000 μέλη μας έχουν δικαίωμα ψήφου και  ευελπιστούμε να έρθει ένα μεγάλο ποσοστό έτσι ώστε να είναι και πιο αξιόπιστο το αποτέλεσμα», συμπλήρωσε.
 

Από εκεί και πέρα, συνέχισε, υπάρχουν κάποια προβλήματα, όπως αυτό της πανδημίας, «ευελπιστούμε όμως να έρθει όσο το δυνατό μεγαλύτερο ποσοστό ψηφοφόρων γίνεται και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα».
 


Η εκλογική διαδικασία άρχισε στις 12 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί στις 19:00, ενώ στην Αμμόχωστο (Λύκειο Παραλιμνίου) η ψηφοφορία θα τελειώσει στις 18:00 και στη Μόρφου (Γυμνάσιο Σολέας) στις 15:00.
 


Υπενθυμίζεται πως στις κάλπες κατέρχονται σήμερα και τα μέλη της ΠΟΕΔ για ανάδειξη των 100 Γενικών Αντιπροσώπων τους.

 


ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 38 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top