Αν στοιχειοθετείται υπόθεση εναντίον της γυναίκας από τις ΗΠΑ που έφτασε στην Κύπρο και μετέδωσε τον ιό τότε θα αποδοθούν οι όποιες ευθύνες, ανέφερε η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Έμιλυ Γιολίτη.
 


Σύμφωνα με γραπτή δήλωση της Εκπροσώπου Τύπου της Υπουργού, Ρόνας Μιχαηλίδου, η κα. Γιολίτη αναμένει από το Υπουργείο Υγείας τη μελέτη της επιδημιολογικής ομάδας, μέσω της ιχνηλάτησης, για  τις επαφές της γυναίκας από τις ΗΠΑ.  Αναμένεται, επίσης να ολοκληρωθεί η διαδικασία της λήψης καταθέσεων για το συγκεκριμένο θέμα.Η Υπουργός, προσθέτει, θα μελετήσει τα δεδομένα  και αν στοιχειοθετείται υπόθεση εναντίον της, τότε θα αποδοθούν οι όποιες ευθύνες προκύπτουν.Όπως ανέφερε και προχθές η Υπουργός, η γυναίκα βρίσκεται υπό περιορισμό και υπό επιτήρηση, καταλήγει η κα. Μιχαηλίδου.


ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 810 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top