Με ανακοίνωση του ο βουλευτής Λεμεσού με τον ΔΗ.ΣΥ Αντρέας Κυπριανού εξέφρασε δημόσια την αντίθεση του με τα επιλεκτικά μέτρα που πάρθηκαν μόνο για την επαρχία μας και επισημαίνει «αθέμιτο ανταγωνισμό». Τέλος αναφέρει ότι η απόφασή για ιδιαίτερα μέτρα στην Λεμεσό θα επαναξιολογηθεί άμεσα και ότι έχει κάνει προς αυτή την κατεύθυνσή την ανάλογη παρέμβασή.

«Η Κύπρος είναι μια μικρή χώρα και η διακίνηση των πολιτών μεταξύ πόλεων καθημερινή και σε δεκάδες χιλιάδες. Άποψη μου πως τα όποια μέτρα έχουν αποφασισθεί ή θα αποφασισθούν στο μέλλον θα πρέπει να είναι καθολικά και να αφορούν ολόκληρο το νησί», τονίζει.

Ο κ. Κυπριανού αναφέρει ότι «σήμερα βλέπουμε μια συστάδα(cluster) στην Λεμεσό, χθες στην Λάρνακα ,αύριο στην Πάφο και μεθαύριο στην Λευκωσια. Γιορτή δική μου παραμονή δική σου. Τα επιλεκτικά μέτρα για μια πόλη ,πέραν του ότι δημιουργούν αχρείαστα καχυποψία στους πολίτες, δημιουργούν ταυτόχρονα και αθέμιτο ανταγωνισμό».

Τέλος, υπογραμμίζει ότι «τα μέτρα στήριξης είναι οριζόντια και καθολικά και δεν ξεχωρίζουν μεταξύ πόλεων. Είμαι βέβαιος άτι η απόφασή για ιδιαίτερα μέτρα στην Λεμεσό θα επαναξιολογηθεί άμεσα. Έχω κάνει προς αυτή την κατεύθυνσή την αναλογη παρέμβασή».

Διαβάστηκε 2018 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top