Κατά την ψεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το έκτακτο Παγκύπριο συνέδριο που πραγματοποιείται την ερχόμενη Κυριακή 26/7.

 

Σύμφωνα με το αρχείο του Κινήματος, μόνο μια υποψηφιότητα κατατέθηκε για τη θέση του Προέδρου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, αυτή του βουλευτή κ. Χαράλαμπου Θεοπέμπτου.

 

Συνεπώς στο συνέδριο της Κυριακής ο κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου θα ανακηρυχθεί άνευ υποψήφιου νέος Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

 

Παράλληλα αναμένεται να εγκριθεί από το έκτακτο συνέδριο η εισήγηση της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών για επέκταση μέχρι και ένα έτος της θητείας όλων των συλλογικών οργάνων του Κινήματος.

 

Ως εκ τούτου η θητεία του νέου Προέδρου δεν μπορεί να επεκταθεί πέραν του Οκτώβριου 2021, αφού μέχρι τότε θα πρέπει να οργανωθεί Παγκύπριο εκλογικό συνέδριο.

 

Καθοριστικός σταθμός για το μέλλον του Κινήματος είναι βεβαίως το ορόσημο του Μαΐου 2021 και οι Βουλευτικές εκλογές.

 

Με την ανάληψη της Προεδρίας από τον Χαράλαμπο Θεοπέμπτου το Κίνημα μπαίνει σε νέα επιταχυνόμενη περίοδο προετοιμασίας για τις εκλογές του 2021.

Διαβάστηκε 869 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top