Ένα 9χρονο κοριτσάκι από χωριό της Επαρχίας Πάφου τραυματίσθηκε σοβαρά στο κεφάλι και νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο.Σύμφωνα με την Αστυνομία , χτες στις 17:30 το απόγευμα το κοριτσάκι μετέβη με τους θείους της  σε κατάστημα πώλησης ειδών ένδυσης που βρίσκεται σε άλλη κοινότητα.Το κοριτσάκι , ανέβηκε στο μεσοπάτωμα του καταστήματος για να μεταβεί στο αποχωρητήριο, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε  την ισορροπία της και  έπεσε από μεσοπάτωμα καταστήματος στο πάτωμα του καταστήματος από ύψος τριών μέτρων.  

 


Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και στην συνέχεια στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία για καλύτερη νοσηλεία . Σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς, η μικρή φέρει κάταγμα στο κρανίο.Η κατάσταση της υγείας της μικρής  δεν εμπνέει ανησυχία. 

 

ΚΥΠΕ

Διαβάστηκε 1478 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top