Μ. Λυσάνδρου / Πολίτης

 

Μπορεί από τον Αύγουστο να δείχνουν το ίδιο αθλητικό περιεχόμενο, ωστόσο ο ανταγωνισμός από πλευράς πακέτων και τιμών στη συνδρομητική ευρυζωνική τηλεόραση μοιάζει να είναι… ανεξάντλητος.

 

Χθες η Cablenet, μερικές μέρες μετά τη Cyta, ανακοίνωσε τα νέα της πακέτα τα οποία στηρίζονται σε διαφορετική φιλοσοφία απ’ ότι της Cyta. Όπως έχουμε πληροφορηθεί εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθούν και τα νέα πακέτα της PrimeTel, στο πλαίσιο της συμφωνίας των τριών παιχτών για ενοποίηση του κυπριακού ποδοσφαίρου.

 

Οι φίλαθλοι συνδρομητές, που το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα, θα μπορούν από μία τηλεοπτική συνδρομητική πλατφόρμα να παρακολουθούν από τον καναπέ τους όλα τα αθλητικά γεγονότα, από το κυπριακό ποδόσφαιρο μέχρι το Champions League.

 

Η νέα τάξη πραγμάτων ενδεχομένως να ζημιώσει τα καφέ και τις μπιραρίες όπου οι φίλαθλοι έβρισκαν μέχρι σήμερα καταφύγιο για να βλέπουν όλο το τηλεοπτικό περιεχόμενο…

 

Τα πακέτα της Cyta

Η φιλοσοφία της Cyta με βάση τα πακέτα τα οποία έχουν ανακοινωθεί από τη Cytavision, είναι να μην διασυνδέσει τα πακέτα σύνδεσης με το ευρυζωνικό διαδίκτυο, παρότι για να έχει κάποιος σύνδεση με τη συνδρομητική τηλεόραση του οργανισμού είναι απαραίτητη προϋπόθεση να έχει και σύνδεση με το διαδίκτυο.

 

Μόνο για το Cytavision θα διατίθενται στην αγορά, δύο πρόσθετα πακέτα (add-ons), τα οποία θα μπορούν να συνδυαστούν με τα βασικά πακέτα Value Pack (η τιμή του είναι στα 12 ευρώ) και Variety Pack (24 ευρώ).

 

Συγκεκριμένα, κάποιος θα μπορεί να προσθέσει π.χ. στο value pack το κυπριακό ποδόσφαιρο με 25 ευρώ το μήνα, πληρώνοντας συνολικά 37 ευρώ. Εάν επιθυμεί και το πακέτο διεθνών διοργανώσεων (12.90 ευρώ το μήνα), τότε σημαίνει πως θα πληρώνει 49 ευρώ ως συνδρομή για το τηλεοπτικό του περιεχόμενο. Αν κάποιος έχει το variety pack για να βλέπει και όλα τα αθλητικά θα πρέπει να πληρώσει 62 ευρώ.

 

Βεβαίως η Cyta έσπευσε να ενημερώσει ότι οι συνδρομητές του Value Pack και του Variety Pack που θα επιλέξουν ένα ή και τα δύο πρόσθετα πακέτα αθλητικού περιεχομένου, θα λάβουν ειδικές εκπτώσεις. Δεν έχει ωστόσο δώσει διευκρινήσεις.

 

Οι  συνδρομητές του τρίτου πακέτου «Super Pack» που σήμερα πληρώνουν 39 ευρώ για το πακέτο τους θα έχουν στη διάθεσή τους το αναβαθμισμένο περιεχόμενο, δηλαδή όλα τα αθλητικά με την ισχύουσα τιμή, μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2020. Από την 1η Νοεμβρίου 2020 θα ισχύει τιμή προσφοράς με μηνιαία συνδρομή €49,90.

 

Το πακέτο της Cyta με το κυπριακό ποδόσφαιρο με μηνιαίο τέλος €25, περιλαμβάνει: Όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος, όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Coca-Cola, όλα τα προκριματικά παιγνίδια του καλοκαιριού στα οποία συμμετέχουν οι κυπριακές ομάδες, τους αγώνες Παγκύπριου Πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας, το γυναικείο Πρωτάθλημα και Πρωτάθλημα A΄ Κατηγορίας Futsal.

 

Το πακέτο με τις Διεθνείς διοργανώσεις ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων, με μηνιαίο τέλος €12,90, που περιλαμβάνει: UEFA Champions League & UEFA Europa League, Αγγλική Premier League,  Πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Ιταλίας, Γερμανίας, Ισπανίας, Γαλλίας, Ολλανδίας, Δανίας, Αμερικής, Ρωσίας, Ελλάδος, Κύπελλα Ποδοσφαίρου Ιταλίας, Ισπανίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Αγγλίας και Ελλάδος, Εθνικές Ομάδες – UEFA Nations League, Καλαθόσφαιρα: NBA, Κυπριακό Πρωτάθλημα και Κύπελλο, Αγώνες Εθνικής Κύπρου, Ελληνικό Πρωτάθλημα, Euroleague, Ισπανικό Πρωτάθλημα και Κύπελλο, Πετόσφαιρα: Volleyball Nations League και διάφορα τουρνουά Beach Volley, Τουρνουά τένις: Wimbledon, US Open, Australian Open, Roland Garros, Tennis ATP Masters 1000, Tennis ATP 500 & 250, Μηχανοκίνητο Αθλητισμό: Formula 1, MotoGP, WRC, Πυγμαχία και Πολεμικές τέχνες: UFC, One Championship, MMA Cage Warriors, Κυπριακό Ιππόδρομο, άλλες διοργανώσεις και τουρνουά διαφόρων αθλημάτων από τον τοπικό και διεθνή αθλητικό χώρο.

 

Η Cytavision προσφέρει δωρεάν εγκατάσταση για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές, ανεξαρτήτως πακέτου, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2020.

 

Τα πακέτα της Cablenet

Η φιλοσοφία της Cablenet είναι διαφορετική. Τα νέα αθλητικά πακέτα Football CY+ και Football EU+ προϋποθέτουν επιλογή μιας από τις βασικές υπηρεσίες internet και μάλιστα σε σχετικά ψηλή ταχύτητα. Η εταιρεία έχει ουσιαστικά διασυνδέσει το ίντερνετ με το αθλητικό πακέτο. Και είναι αρκετά δελεαστικά τα τρία πακέτα που έβγαλε θα λέγαμε, αφού προσφέρει ταχύτητα fiber 60 mbps μόλις με 15 ευρώ.

 

Σε κάποια πακέτα προϋποθέτει και επιλογή μιας από τις βασικές υπηρεσίες τηλεόρασης.

 

Πηγή: politis.com.cy

Διαβάστηκε 428 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top