Σακίδιο με ασύρματο, κράνος και άλλα αντικείμενα, έπεσε από ελικόπτερο της Αστυνομίας, ενώ αυτό βοηθούσε στις έρευνες που γίνονται από αέρος για τον εντοπισμό 82χρονου ελλείποντα, στην περιοχή της Επισκοπής στη Λεμεσό. Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου.
 


Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τη μια το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πόρτα του ελικοπτέρου ήταν ανοικτή καθώς προσδεμένα μέλη του πληρώματος  έλεγχαν συγκεκριμένη περιοχή στην Επισκοπή μετά από πληροφορία ότι εκεί είχε εντοπιστεί κάτι που ομοίαζε με σορό.  Στη διάρκεια των ερευνών και ενώ το ελικόπτερο πετούσε χαμηλά, το σακίδιο έπεσε στο κενό.  Το αντιλήφθηκε αστυνομικό περίπολο του τοπικού αστυνομικού σταθμού, το οποίο στη συνέχεια επικοινώνησε διά ασυρμάτου με το ελικόπτερο. Στη συνέχεια, το σακίδιο παραλήφθηκε από τους ιδιοκτήτες του.Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός του σακιδίου υπήρχαν ασύρματος, ο οποίος υπέστη ζημιές, κράνος ελικοπτέρου και άλλα αντικείμενα. Για το περιστατικό, έχει ενημερωθεί ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου.


ΚΥΠΕ

Διαβάστηκε 292 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top