Το σοβαρό ζήτημα της ασφάλειας πεζών και οχημάτων έθιξε με ανάρτηση της στο γκρουπ της Λεμεσού η αρχιτέκτονας και πρώην δημοτική σύμβουλος Κρίστιαν Αργυρίδου Χρίστου.

Συγκεκριμένα η κα Χρίστου ανέφερε ότι, το βράδυ της 23 Ιουνίου 2020 ήταν μάρτυρας πτώσης σουβάδων, από μπαλκόνι στην οδό Γεωργίου Κατσουνωτού, πάνω σε αυτοκίνητο. Το εν λόγω όχημα (φαίνεται στην φωτογραφία) ανήκει σε καταστηματάρχη της περιοχής, με αποτέλεσμα να σπάσει ο μπροστινός ανεμοθώρακας του οχήματος.

«Προσέξαμε ότι σαθρά και αποκολλημένα υλικά - μπετά και σουβάδες - υπάρχουν και σε άλλα μπαλκόνια στον ίδιο δρόμο και αποτελούν θανάσιμη απειλή για τους ανυποψίαστους διαβάτες», τόνισε χαρακτηριστικά.
Τέλος, η κα Χρίστου καλεί το Δημαρχείο Λεμεσού «να λάβει άμεσα μέτρα για περιφρούρηση της ασφάλειας πεζών και οχημάτων».

 

Διαβάστηκε 821 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top