Καθήκοντα Επίτιμου Πρόξενου της Ιταλίας, στη Λεμεσό, ανέλαβε από προχθές, Τετάρτη, η δικηγόρος Rosita Minischetti, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του προξενείου.
 
Όπως αναφέρεται, η κα. Minischetti , με δικαιοδοσία Επίτιμου Πρόξενου στις επαρχίες της Λεμεσού και της Πάφου, "εξέφρασε πίστη στα καθήκοντα του γραφείου ενώπιον του Πρέσβη της Ιταλίας στην Κύπρο, Andrea Cavallari".
 
Συγχαίροντας τη δικηγόρο Minischetti και εκφράζοντας τις καλύτερες ευχές, ο Πρέσβης Cavallari εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη στις ικανότητες της να διεκπεραιώσει το έργο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος των Ιταλών υπηκόων και των σχέσεων μεταξύ Ιταλίας και Κύπρου.
 
Γεννημένη στη Foggia, η δικηγόρος Minischetti αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο LUISS της Ρώμης και από το 2001 μετακόμισε στην Κύπρο, όπου εργάζεται ως δικηγόρος, με ειδίκευση στο εμπορικό και εταιρικό δίκαιο.
 
"Η δικηγόρος Minischetti, η οποία έλαβε το exequatur από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, ασκεί τις εξουσίες που απαριθμούνται στο αρμόδιο υπουργικό διάταγμα, σε συντονισμό και υπό την επίβλεψη της Πρεσβείας της Ιταλίας στη Λευκωσία", προστίθεται.

 
(ΚΥΠΕ/ΣΚ/ΘΝΕ)

Διαβάστηκε 932 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top