Μικρές ιδιοφυΐες αναδείχθηκαν από τον πρώτο διαγωνισμό Brainobrain που έγινε στην Κύπρο.
 


Η αίθουσα δεξιώσεων του St. Raphael Resort γέμισε από παιδιά, τα οποία είχαν την ευκαιρία να δείξουν τις απίστευτες δυνατότητες του μυαλού και τις προσωπικότητάς τους.

 

brainobrain2-1


Οι λιλιπούτιες διάνοιες από όλες τις επαρχίες της Κύπρου έπεσαν με τα μούτρα στο τεστ, ώστε να κατακτήσουν ένα από τα βραβεία.

 


Φυσικά αρκετοί ήταν οι υπερήφανοι γονείς που έσπευσαν να δουν τα βλαστάρια τους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να τους βγάλουν ασπροπρόσωπους.

 

brainobrain2-5

 


Η ομάδα του Brainobrain ήταν εκεί για να στηρίξει τα παιδιά, ώστε να δημιουργήσει γι’ αυτά ένα λαμπρό μέλλον.

 

brainobrain2-2Το πρόγραμμα Brainobrain συνδυάζει με απόλυτη επιτυχία τρεις πολύ γνωστές μεθόδους μάθησης: την εξελιγμένη μορφή του Άβακα, Τεχνικές Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και Τεχνικές Ανάπτυξης Προσωπικότητας.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων που βοηθά τα παιδιά να εξελίξουν τις ικανότητες του εγκεφάλου τους με τεχνικές που κάνουν τη διαδικασία μάθησης ευκολότερη και ταχύτερη. Διεγείρει τα νεαρά μυαλά χρησιμοποιώντας τον Άβακα και τη νοερή αριθμητική, καθώς επιτυγχάνει και την προσωπική ενδυνάμωση με τρόπους διασκεδαστικούς αλλά και δεσμευτικούς για τα παιδιά.
 

Διαβάστηκε 750 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top