Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων Επαρχιακών Γραφείων του Κινήματος Αλληλεγγύη στη Λεμεσό. Την ακολουθία των εγκαινίων τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος, στην παρουσία της ηγεσίας της  Αλληλεγγύης, των Δημάρχων Λεμεσού και Γερμασόγειας, καθώς και μελών και φίλων του Κινήματος.


«Η Αλληλεγγύη», πρόσθεσε η Δρ. Ελένη Θεοχάρους, «έχει ως βασικό της έμβλημα την αγάπη μεταξύ του λαού, την συμπαράσταση του ενός προς τον άλλο και την αλληλοβοήθεια. Θα  συνεχίσουμε τον αγώνα, μόνο με αυτό τον αγώνα θα κάνουμε το λαό μας πιο ευτυχισμένο, θα κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο και θα οδηγήσουμε τον τόπο μας προς την σωστή και αληθινή ελευθερία, την ελευθερία και τη Δημοκρατία που ξεκινάει από μέσα μας».

 

mesa1
 

 

Ο Βουλευτής Λεμεσού του Κινήματος Αλληλεγγύη, Γιώργος Παπαδόπουλος, σε σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πραγματοποιούμε σήμερα με μεγάλη χαρά και αγάπη τα εγκαίνια του νέου οικήματος μας στη Λεμεσό. Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί μια νέα αρχή για το Κίνημα, μια επανεκκίνηση, ιδιαίτερα στη Λεμεσό, μια πόλη που έχει αποδείξει πολλές φορές τη στήριξη της προς το Κίνημα».

 


Ο κ. Παπαδόπουλος συνέχισε λέγοντας ότι έχουν θέσει  πλέον ψηλούς στόχους τους οποίους μπορούν να πετύχουν αν δουλέψουν σκληρά και συλλογικά. «Η πόρτα του Κινήματος είναι ανοιχτή όχι μόνο για μέλη μας, αλλά και για όλους τους Λεμεσιανούς που θα ζητήσουν από εμάς αρωγή και στήριξη. Εξάλλου το όνομα του Κινήματος μιλά από μόνο του», συμπλήρωσε.

 

mesa

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 


Ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, ευχήθηκε κάθε καλό στην Αλληλεγγύη και την Πρόεδρο του Κινήματος Δρ. Ελέ-νη Θεοχάρους, η φωνή της οποίας είναι όπως είπε «καθαρή».
«Εύχομαι κάθε καλό στην Αλληλεγγύη για να συνεχίσει τη δράση της, εύχομαι να συνεχίσουμε την καλή συνεργασία που έχουμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο και στη Βουλή» είπε χαρακτηριστικά.

 

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, Δρ. Ελένη Θεοχάρους, τόνισε στην ομιλία της ότι «η Αλληλεγγύη κάνει ένα νέο ξεκίνημα χωρίς να αλλάζει ούτε ένα «ι» από τις βασικές Αρχές της, που δεν είναι άλλες από τον αγώνα για  κατοχύρωση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων όλων των Κυπρίων ανεξαιρέτως, σε όλη την επικράτεια του νησιού.

 

 

Διαβάστηκε 1264 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top