Το βροντερό παρών της έδωσε η Μαρωνίτικη Κοινότητα στη Λεμεσό. Το Δημοτικό Μέγαρο της πόλης πλημμύρισε από κόσμο που έσπευσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση όπου παρουσιάστηκε η ιστορία και οι αγώνες των Μαρωνιτών της Κύπρου.


«Η εκδήλωση – σταθμός, σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας εποχής ανάμεσα στην πόλη της Λεμεσού και τη Μαρωνίτικη Κοινότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της κοινότητας στη βουλή, Γιαννάκης Μούσα.

 

mesa


 

Στην ίδια εκδήλωση τίμησαν δύο εξέχουσες προσωπικότητες με μακρόχρονη προσφορά στην κοινότητα και τη Λεμεσό. Σε κλίμα συγκίνησης οι Μαρωνίτες είπαν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Φράνσις Ιωσήφ και Τουφίκ Γιάζπεκ.

 

mesaa

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook


«Είναι ισχυρή μου πεποίθηση ότι εκδηλώσεις όπως η χθεσινοβραδινή ανοίγουν νέους ορίζοντες στη Μαρωνίτικη Κοινότητα και τα μέλη της και δημιουργούν την προοπτική νέων στρατηγικών και δημιουργικών συνεργασιών», κατέληξε ο κ. Μούσα.

Διαβάστηκε 1173 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top