19 μπουκάλες γεμάτες με πώματα έσπευσε να προσφέρει ο Άλβις Κωνσταντινίδης στην εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ.

 

Ο κ. Κωνσταντινίδης θέλοντας να στηρίξει την εκστρατεία της εφημερίδας μας για αγορά τροχοκαθίσματος σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, ήρθε στα γραφεία μας με ένα ολόκληρο αυτοκίνητο γεμάτο πλαστικά καπάκια.

 

Σε δηλώσεις του στην «Λ» ανέφερε, «θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που μάζεψε τα πώματα για τα άτομα με κινητικές δυσκολίες, ειδικά τον Κρίτωνα Κωνσταντινίδη και την Κατερίνα Ηρακλέους».

 

Παράλληλα ευχαριστίες απεύθυνε στην διεύθυνση και το προσωπικό του καφέ «Το Θαλασσάκι» και ιδιαίτερα τον Μάρκο, την Λουκία και την Λουΐζα για την προθυμία που επέδειξαν για τον σκοπό αυτό. Επιπρόσθετα δεν παρέλειψε την διεύθυνση και το προσωπικό του «La croissanterie» έναντι της Πολυκλινικής Υγεία, όπου ανταποκρίθηκαν αμέσως με προθυμία να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο έργο. Τέλος η εταιρεία N.E. Audiovisual Ltd μαζί με την διευθυνση και προσωπικο, βοήθησαν επίσης στην εκστρατεία.

 

Διαβάστηκε 716 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top