Είμαι κάτοικος Λεμεσού και πρόσφατα επισκέφθηκα την περιοχή της οδού Πάνου Σολομωνίδη, η οποία βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης. Προς μεγάλη μου έκπληξη πρόσεξα ότι κάποιες κοπέλες (κυρίως από την Ασία) βρίσκονταν εκεί στο πεζοδρόμιο και προέβαιναν σε ύποπτες κινήσεις.

Αργότερα έμαθα από περίοικους ότι οι συγκεκριμένες κοπέλες επιδίδονται σε πορνεία και ότι «πωλούν» σχετικές υπηρεσίες σε ηλικιωμένα άτομα που τις παραλαμβάνουν με τα αυτοκίνητά τους και τις μεταφέρουν σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης που ανήκει στο δημαρχείο για τα σχετικά. Φεύγοντας, αφήνουν στον χώρο, όπου διακινούνται και παιδιά, προφυλακτικά, χαρτιά κ.ά.


Έμαθα επίσης ότι ζήτησαν βοήθεια από την Αστυνομία και το δημαρχείο προκειμένου να μην καθιερωθεί η γειτονιά τους ως χώρος πορνείας, όμως τους είπαν ότι δεν μπορεί εύκολα να αποδειχθεί μια τέτοια πράξη στο δικαστήριο γι’ αυτό και δεν έκαναν τίποτα το ουσιαστικό για να εκλείψει το φαινόμενο.

Ως κάτοικος Λεμεσού, αν και μη κάτοικος εκείνης της περιοχής, νιώθω πολύ άσχημα με τη συγκεκριμένη κατάσταση, διότι ως δημότες και πολίτες είμαστε απροστάτευτοι μπροστά σε τέτοια φαινόμενα.
Λάκης Μ.

Ο δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαϊδης, ο οποίος ενημερώθηκε για τα πιο πάνω, από τον ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ, δήλωσε ότι ζήτησε βοήθεια από την Αστυνομία, ώστε με τη συχνή παρουσία του αστυνομικού της γειτονιάς, αλλά και περιπολικών της αστυνομίας στην περιοχή, να εκλείψει το φαινόμενο, το οποίο χαρακτήρισε και ο ίδιος απαράδεκτο. 
 

 

Διαβάστηκε 6787 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top