Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε, σήμερα Τετάρτη, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε τρία πρόσωπα ηλικίας 30, 19 και 18 ετών, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διατήρησης οίκου ανοχής και πορνείας.


Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον «Π» ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, της σύλληψης τους προηγήθηκε την Τρίτη το απόγευμα, μετά από πληροφορία, συντονισμένη επιχείρηση από μέλη των ΟΠΕ και ΤΑΕ Λεμεσού. Η επιχείρηση διεξήχθη σε διαμέρισμα στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν οι τρεις ύποπτες.


«Στο διαμέρισμα διεξήχθη έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, όπου εντοπίστηκε χρηματικό ποσό, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ενώ στην κατοχή της 18χρονης εντοπίστηκε επίσης μικροποσότητα άσπρης σκόνης, η οποία πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη», ανέφερε.


Εναντίον των τριών υπόπτων εξασφαλίστηκαν στη συνέχεια Δικαστικά εντάλματα σύλληψης, βάσει των οποίων αυτές συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.
 

 

 

Διαβάστηκε 1916 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top