Το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού του Υπουργείου Οικονομικών επιθυμεί να πληροφορήσει τους πολίτες ότι, από τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019, θα αρχίσει η παροχή υπηρεσιών πιστοποίησης εγγράφων «APOSTILLE» για δημόσια έγγραφα από το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) Κολοσσίου.

 

Η πιστοποίηση «APOSTILLE» είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως και ήδη παρέχεται από τα ΚΕΠ Λευκωσίας 1 – Έγκωμη, ΚΕΠ Λευκωσίας 2 – Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, ΚΕΠ Λάρνακας, ΚΕΠ Αμμοχώστου, ΚΕΠ Πάφου, ΚΕΠ Πελενδρίου και ΚΕΠ Πόλης Χρυσοχούς.

 

Επισημαίνεται ότι στα ΚΕΠ δεν διενεργούνται πιστοποιήσεις «APOSTILLE» για Ένορκες Δηλώσεις, τα έγγραφα ιδιωτικού δικαίου, π.χ. διαθήκες, συμφωνίες και πληρεξούσια έγγραφα, καθώς και για τα πιστοποιητικά του Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη και για άλλα εταιρικά έγγραφα. Για τις περιπτώσεις αυτές οι πολίτες θα πρέπει να αποτείνονται τόσο στο αρμόδιο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως, όσο και στο προσωπικό του ίδιου Υπουργείου που στεγάζεται στο ΚΕΠ Λεμεσού.

Διαβάστηκε 1055 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top