Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε, χθες βράδυ, ο 62χρονος Πέτρος Πέτρου, Επιθεωρητής Φιλολογικών Μαθημάτων του Υπουργείου Παιδείας, ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, στην προσπάθεια του να διασταυρώσει την οδό 1ης Απριλίου, στη Λεμεσό.
 


Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ ανέφερε πως, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο άτυχος 62χρονος παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 37χρονος, στον κύριο δρόμο προς την κοινότητα Αγίας Φύλας, με βόρεια κατεύθυνση.


 
Ο 62χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, πρόσθεσε.


 
Ανακρινόμενος, ο οδηγός του οχήματος ανέφερε πως δεν αντιλήφθηκε τον πεζό, ενώ κάτοικοι της περιοχής έκαναν λόγο για απουσία επαρκούς οδικού φωτισμού, καταγγέλλοντας ότι, παρά τις επιστολές και τα παράπονα τους, δεν υπήρξε οποιαδήποτε ανταπόκριση από τους αρμόδιους.


 
Σημειώνεται πως στο συγκεκριμένο σημείο  του δρόμου δεν υπήρχε καθόλου φωτισμός, λόγω καμένου λαμπτήρα, ενώ όπως υποστηρίζουν οι περίοικοι, παρά τις εκκλήσεις τους, δεν έγινε ποτέ αντικατάσταση του.


 
Απαντώντας στις αναφορές για ελλιπή φωτισμό, ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, είπε πως για όλες τις ελλείψεις του  οδικού δικτύου, " πάντοτε ως Τροχαία και γενικά ως Αστυνομία, υποβάλλουμε εισηγήσεις για συγκεκριμένα σημεία της πόλης που διαπιστώνουμε κι εμείς ότι υπάρχει πρόβλημα και απ’ εκεί και πέρα συζητούνται από τους αρμόδιους φορείς και λαμβάνονται αποφάσεις".


 
Ερωτηθείς σχετικά, δήλωσε πως και ο συγκεκριμένος δρόμος περιλαμβάνεται στις ετήσιες εκθέσεις που υποβάλλονται " καθότι διαπιστώνουμε κι εδώ που είμαστε ότι, πράγματι, υπάρχει έλλειψη οδικού φωτισμού".


 
"Εμείς δε θα μείνουμε παρατηρητές. Θα υποβάλουμε ξανά τις θέσεις και τις απόψεις μας γραπτώς προς τους αρμόδιους, ώστε τουλάχιστον να βελτιωθεί σύντομα το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο", συμπλήρωσε.


 
Στον οδηγό του οχήματος, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, έγινε αλκοτέστ και ναρκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

 

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστηκε 9344 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top