Απόλυτα δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες των κατοίκων που τα σπίτια τους γειτνιάζουν με το νέο στάδιο ποδοσφαίρου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Μέσα από την ανακοίνωση τονίζονται τα προβλήματα που προκύπτουν όπως ο έντονος θόρυβος και η σκόνη, καθώς και τα δέντρα έχουν ασπρίσει από την σκόνη όπως και τα λουλούδια μέσα στους κήπους.

Ανάστατοι είναι επίσης οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά των δύο σχολείων που ευρίσκονται πολύ κοντά στο υπό ανέγερση στάδιο.

«Οι κάτοικοι της περιοχής είναι αγανακτισμένοι και θυμωμένοι γιατί κανένας αρμόδιος δεν φροντίζει να μετριάσει τις συνέπειες αυτού του Γολγοθά που βιώνουν καθημερινά» σημειώνεται.

Όπως τόνισαν χαρακτηριστικά οι κάτοικοι,  είναι αναγκασμένοι να κλείνονται μέσα στα σπίτια σαν ποντίκια από το πρωί μέχρι το βράδυ.

«Ελπίζουμε ότι κάποιοι θα ευαισθητοποιηθούν από τις κραυγές αγωνίας και απόγνωσης των κατοίκων και θα πάρουν εκείνα τα μέτρα που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους» αναφέρει τέλος η ανακοίνωση.

Διαβάστηκε 2322 φορές
Tagged under

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top