Εκδήλωση, ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, που στόχο είχε να δημιουργήσει οδική συνείδηση και να μειώσει τις σοβαρές και θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις, πραγματοποιήθηκε στο χώρο στάθμευσης του My Mall Λεμεσού.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του Marrone Rosso My Mall, του Συλλόγου Μοτοσικλετιστών Λεμεσού EGOPHOBIA M.C.C. και EGOPHOBIA  JUNIOR.

 

mesa


 

Απευθυνόταν κυρίως στους νέους μας και ιδιαίτερα στους μαθητές λυκείων, τεχνικών σχολών, φοιτητών και γυμνασίων με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2019-2020. Σκοπός και στόχος ήταν η ενημέρωση, η γνωριμία με την μοτοσυκλέτα, η σωστή χρήση του οδικού δικτύου και η εφαρμογή του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Επίσης η ανάδειξη και βελτίωση των ικανοτήτων οδήγησης αλλά και η αναγνώριση, αξιολόγηση και σωστός χειρισμός των διαφόρων οδικών κινδύνων ούτως ώστε να συνδράμουν στην μείωση των οδικών συγκρούσεων, ταυτόχρονα να αποκτηθεί μια κουλτούρα ως προς τα προαναφερθέντα και φυσικά η προσφoρά προς τον συνάνθρωπό μας που αποτελεί βασικό άξονα ενεργειών.

 

mesa1


 

Την όλη εκδήλωση στήριξαν οι ομάδες των Εθελοντών Οδικής Ασφάλειας Τροχαίας Λεμεσού (Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού, Ίδρυμα Οδικής Ασφάλειας Γιώργος Μαυρίκιος, Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Λεμεσού, EGOPHOBIA, Ίδρυμα Δρ Γιώτα Δημητρίου The Dancing Queen Foundation και Εθελοντές Οδικής Ασφάλειας Λεμεσού), καθώς και ο Δήμαρχος της πόλης Νίκος Νικολαΐδης. Σημαντική η συμβολή του Ψάλτης-ENEOS.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Πρωταγωνιστής της εκδήλωσης η EGOPHOBIA JUNIOR που έγινε με σκοπό την προώθηση του σωστού μοτοσυκλετισμού, η αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων σε σχέση με τον μοτοσυκλετισμό, αλλά και η συνεργασία με τοπικές αρχές και άλλους φορείς για ενίσχυση της σωστής χρήσης του οδικού δικτύου. Πρόκειται για μια καινοτόμο προσπάθεια που απευθύνεται κυρίως σε νεαρούς, έφηβους οδηγούς μοτοσυκλέτας της πόλης και επαρχίας Λεμεσού, που γίνεται από μέλη του συλλόγου σε συνεργασία με ειδικούς και επαγγελματίες για τη βελτίωση και την αναβάθμιση του μοτοσυκλετισμού, σωστού εξοπλισμού και προστασίας κατά την οδήγηση, θέματα ασφάλειας, οδικής συνείδησης και συμπεριφοράς.
 

Διαβάστηκε 330 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top