Σύμφωνα με πληροφορίες μας σήμερα 20 Ιουλίου προσήλθε στο Κεντρικό Σταθμό Λεμεσού ο Λευτέρης Γεωργίου εκπρόσωπος του κινήματος Εν εργώ αφότου 9 αστυνομικοί του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο σταθμό. Εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη η κηδεία της άπορης γυναίκας που διέμενε στις δημοτικές κατοικίες του Αγίου Νικολάου και είχε συμμετάσχει σε ρεπορτάζ για το ζήτημα των αστέγων και ευάλωτων ομάδων στη Λεμεσό.  


Στο κεντρικό σταθμό Λεμεσού τον ενημέρωσαν ότι ήρθε στην αντίληψη της Αστυνομίας ότι έστελνε «υβριστικά και απειλητικά μηνύματα» εναντίον του Δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαϊδη.


Ο δικηγόρος του κ. Γεωργίου, Ζήνωνας Νικολαϊδης δήλωσε στην εφημερίδα Λεμεσός την επίσημη θέση του πελάτη του. Συγκεκριμένα τόνισε ότι «ουδέποτε παρενόχλησε τον Δήμαρχο Λεμεσού με οποιονδήποτε τρόπο. Η οποιανδήποτε επικοινωνία μεταξύ των δύο ήταν μόνο σχετικά με περιστατικά αστέγων ή άλλων ευάλωτων ομάδων στα οποία καλέσματα ο Δήμαρχος ουδέποτε ανταποκρίθηκε θετικά».

 

Τέλος ο δικηγόρος του θεωρεί ότι ο κ. Γεωργίου πως ο λόγος είναι «προσωπικός» γιατί ο ανώτατος άρχοντας της τοπικής αρχής νοιώθει ενοχλημένος «γιατί προβάλλεται η αλήθεια γύρω από τα γεγονότα με τους άστεγους στη πόλη». Το κίνημα Εν εργώ ζητά την παραίτηση του Δημάρχου Λεμεσού μετά από αυτά τα γεγονότα.

 

Επικοινωνήσαμε με τον Δήμαρχο Λεμεσού ο οποίος επιβεβαίωσε ότι στάλθηκαν «υβριστικά και απειλητικά μηνύματα» στο κινητό του και ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση.

 

Διαβάστηκε 22874 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top