Την καθιερωμένη εκδήλωση δικτύωσης στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Δικτύου του Επιμελητηρίου, πραγματοποίησε το ΕΒΕ Λεμεσού, την Τετάρτη 10 Απριλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του.

 

 

 

Σύμφωνα με τον Ανώτερο Λειτουργό και Συντονιστή του τομέα της Έρευνας, της Καινοτομίας και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του ΕΒΕΛ Νικόλα Ιορδάνου, οι εν λόγω συναντήσεις πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα και κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση είχε την ευκαιρία διαπροσωπικής επικοινωνίας και διερεύνησης των προοπτικών συνεργασίας με άλλες επιχειρήσεις, προς αμοιβαίο όφελος.

 

Πέραν από τη συμμετοχή επιχειρήσεων, στην εκδήλωση λειτούργησαν Info Desks με την παρουσία εκπροσώπων κι άλλων φορέων όπως το JCI Lemesos, το All About Limassol, το Maritime Institute of Eastern Mediterranean το Cyprus Investment Promotional Agency, η Αναπτυξιακή Εταιρεία Λεμεσού και το γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΠΑΚ με την Βιομηχανία. Ταυτοχρόνως, λειτούργησαν και δύο Info Desks του ΕΒΕΛ, παρέχοντας την ευκαιρία πληροφόρησης των ωφελημάτων που προσφέρει ο Οργανισμός προς τα μέλη του καθώς και ενημέρωση για το Ευρωπαϊκό Έργο Cide-Net Interreg Balkan Med.

 

Με την έναρξη της εκδήλωσης, ο κ. Ιορδάνου παρουσίασε τις ευκαιρίες που παρέχονται προς τις επιχειρήσεις με την συμμετοχή τους στα εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα υλοποιηθούν μέσω workshops ή μέσω e-learning/ training στο πλαίσιο του έργου CIDE-NET (Creative and Innovation Driven Enterprises’ Network).

 

 

Τα σεμινάρια προσβλέπουν σε εκπαίδευση και ανάπτυξη δεξιοτήτων στους πιο κάτω 6 σημαντικούς τομείς:

- The meaning and concept of Innovation and Creativity -

- The model of an Innovative company.

- Organizational Innovation and enhancement of Human.

- Resource creativity.

- Innovation strategies.

- Eco-Innovation.

- The funding of Innovation.

- Innovation and Intellectual Property Rights protection.

Διαβάστηκε 584 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top