Διάσκεψη Τύπου θα πραγματοποιήσει ο οργανισμός Hope for Children CRC Policy Center, που αφορά την επέκταση των εγκαταστάσεων και υπηρεσιών που προφέρει στη Λεμεσό. Η διάρκεψη θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικής Τράπεζας, Οδός Γλάδστωνος 52 & Φ. Κολακίδη, 4ος όροφος, Λεμεσός, στις 11:00 σήμερα. 

 

Το “Hope For Children” CRC Policy Center είναι ένας Διεθνής Ανθρωπιστικός και Ανεξάρτητος Οργανισμός που ιδρύθηκε με βάση τα πρότυπα και τις αρχές της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα του Παιδιού και το Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ασχολείται με την ανθρωπιστική και αναπτυξιακή πολιτική, σχετικά με την υπεράσπιση και την προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την έρευνα, το σχεδιασμό και την εφαρμογή προγραμμάτων στη βάση και συμβουλευτικές υπηρεσίες που προσφέρονται σε κυβερνήσεις και διεθνείς οργανισμούς.

Διαβάστηκε 249 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top