Σε συναγερμό βρίσκονται Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομία μετά την πληροφορία ότι όχημα στο οποίο επέβαιναν δυο πρόσωπα, παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο στην περιοχή της κοινότητας Αγίου Θεράπων, της Επαρχίας Λεμεσού.
 


Σύμφωνα με τις πρώτες αστυνομικές πληροφορίες, τα δυο πρόσωπα φαίνεται να είναι καλά στην υγεία τους και να επικοινωνούν μέσω κινητού τηλεφώνου με τις αρχές, ενώ γίνονται προσπάθειες διάσωσης τους, με τη βοήθεια και του ελικοπτέρου "Ακρίτας" της Αστυνομίας.
 


Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου, με αφορμή το τέταρτο περιστατικό που κλήθηκε να αντιμετωπίσει σήμερα για τη διάσωση ατόμων, που παρασύρθηκαν από ποταμούς, ενώ αυτοί προσπάθησαν με τα οχήματα τους να τους διασχίσουν, απευθύνει έκκληση προς το κοινό να αποφεύγει παρόμοιες ενέργειες, που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του.
 


Η υπερχείλιση ποταμών που παρατηρείται σε όλες τις Επαρχίες αποτελεί γενικά κίνδυνο και δεν θα πρέπει να προσεγγίζονται, είτε με οχήματα, είτε με τα πόδια, προσθέτει σχετική ανακοίνωση.

 


ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 1201 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top