"Η απόλυση των 8 οικοδόμων του πύργου ONE στη Λεμεσό, αφορά αξιολόγηση του προσωπικού και όχι αντικατάστασή τους από άλλους υπαλλήλους", ανέφερε σε αποκλειστικές δηλώσεις του στην εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ, ο υπέυθυνος των εργολάβων της κατασκευαστικής εταιρείας για την ανέγερση του πύργου ONE, Γιάννης Κυριακίδης.

 

Ο κ. Κυριακίδης μάλιστα επιβεβαίωσε το γεγονός πως η εταιρεία έχει προσλάβει 18 εξειδικευμένους εργάτες από τον Λίβανο, οι οποίοι όπως τόνισε είναι καθόλα νόμιμοι ενώ τους έλεγξε, όπως είπε και το Υπουργείο Εργασίας.

 

"Συνεχίζουμε και δουλεύουμε κανονικά. Η απόλυση των 8 υπαλλήλων δεν αφορά στην πρόσληψη των 18 εργατών από τον Λίβανο, αλλά έγινε έπειτα από αξιολόγηση του προσωπικού", ξεκαθαρίζει τέλος ο υπεύθυνος των εργολάβων της κατασκευαστικής εταιρείας για την ανέγερση του πύργου ONE.

Διαβάστηκε 1575 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top